دستیار دندانپزشک

طرح حکمت-باقرالعلوم (ع)

آموزش مجازی-الکترونیکی(LMS)

فوریت های پزشکی

دوره های آموزشی در حال اجرا

طب سنتی (مقدماتی،متوسطه ...
cache/resized/0cbb90722e4b0dfa03a8d0ac648b736e.jpg
با توجه به گستره فعالیت طب سنتی در درمان بیماریهای گوناگون ...
ادامه مطلب
كاربرد درمانی گياهان ...
cache/resized/a13f34e12f44ee5d7cb607d12873d5d3.jpg
كاربرد درمانی گیاهان دارویی 1 با پیشرفت علم تمایل مردم به ...
ادامه مطلب
آموزش مقدماتی تكنسين ...
cache/resized/d1b5f2a64234a3bb42e4edcbdfe85531.jpg
  باید توجه داشت كه از یك طرف امر نسخه خوانی دارای اهمیت ...
ادامه مطلب
ICDL
cache/resized/91382ef32cf3675357c3fa7ecae93fb6.jpg
با توجه به وسعت استفاده از كامپیوتر در دنیای امروز،به خصوص ...
ادامه مطلب
زبان فرانسه
cache/resized/be056d3ad79aad27f4399e13a24edc15.jpg
گسترش ارتباطات و ضرورت برقراری روابط میان ملل مختلف،اهمیت ...
ادامه مطلب
زبان انگليسی
cache/resized/3c3ded76ddf2dc71c9eae53ffed3193a.jpg
 گسترش ارتباطات و ضرورت برقراری روابط میان ملل مختلف،اهمیت ...
ادامه مطلب
عكاسی ديجيتال
cache/resized/9ffd6a5041387ed82a52aaf46e36a151.jpg
 بعد از گذشت حدود یكصد و هشتاد سال از اختراع عكاسی،امروزه ...
ادامه مطلب
دوره آموزشی دستیار ...
دوره دستیاری دندانپزشکی (عمومی) : هدف دوره: آشنایی علمی ...
ادامه مطلب
شبکه های کامپیوتری
cache/resized/78b5764dd743eca8575debcd8219adf8.jpg
با توجه به توسعه روز افزون شبکه های کامپیوتری در ابعاد ...
ادامه مطلب
CCNA
مدرک CCNA بيانگر توانايي شخص در نصب ، پيکر بندي ، پياده ...
ادامه مطلب

ثبت نام دوره ها

مدیرکل دفتر نیازسنجی و پروژه یابی آموزش جهاددانشگاهی کشور از موفقیت و همکاری جهاددانشگاهی همدان و دانشگاه علوم پزشکی در برگزاری نخستین دوره کمک پرستاری در استان ابرازخرسندی کرد.

 

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد همدان، محمد کیا در مراسم اختتامیه دوره آموزشی کمک پرستاری که به همت جهاددانشگاهی همدان برگزار شده بود، اظهار کرد: همکاری و هم‌افزایی که دانشگاه علوم پزشکی و مسئولان جهاددانشگاهی استان همدان داشته‌اند باید به عنوان یک الگو، روش و سرمشق برای سایر استان‌ها مطرح شود.

وی با بیان اینکه این دوره آموزشی خلائی اساسی در حوزه خدمات بیماران در بیمارستان‌های کشور را برطرف می‌کند، تصریح کرد: در راستای اجرای طرح تحول نظام سلامت کمک پرستاران با ارائه خدمات به بیماران می‌توانند رابطی میان بیماران و پرستاران محسوب شوند.

کیا افزود: معاونت درمان و وزارت بهداشت و معاونت پرستاری کشور به جهاددانشگاهی اعتماد کردند و برگزاری دوره‌های آموزشی کمک پرستاری را به این نهاد انقلابی سپردند.

وی عنوان کرد: همکاری دانشگاه علوم پزشکی با جهاددانشگاهی استان همدان به نحو مطلوب و اثربخشی شکل گرفته و باعث شده نخستین مراسم اختتامیه دوره آموزشی کمک پرستاری در این استان برگزار شود.

مدیرکل دفتر نیازسنجی و پروژه یابی آموزش جهاددانشگاهی کشور ضمن قدردانی از همکاری شایسته جهاددانشگاهی استان همدان برای اجرای این طرح، از کمک پرستاران خواست با بیماران رفتار مناسبی داشته باشند و بدانند عملکرد آنها در ذهن مدیران باقی می‌ماند.

وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی تنها نهاد اجرایی شکل گرفته از طریق شورای عالی انقلاب فرهنگی است، ادامه داد: پس از تشکیل انقلاب اسلامی و شورای عالی انقلاب فرهنگی، رهبر معظم انقلاب فرمان تشکیل جهاددانشگاهی را تحت نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی صادر کردند.

کیا تصریح کرد: جهاددانشگاهی تنها مجموعه‌ای در کشور است که تفکر دانشگاه نسل سوم و چهارم را در خود ایجاد کرده است.

وی خاطرنشان کرد: پژوهشکده رویان و 18 پژوهشگاه دیگر توانسته بیش از 300 دانشجوی پژوهش‌جو را در رشته دکتری شکل دهد و از کشورهای دیگر نیز دانشجو بپذیرد.

کیا از تأسیس شرکت‌های دانش‌بنیان در جهاددانشگاهی خبر داد و گفت: تا کنون 170 شرکت دانش‌بنیان موفق به ثبت شرکت شده‌اند.

وی از وجود 43 مرکز آموزشی علمی کاربردی در سطح کشور خبر داد و افزود: یک مجتمع آموزشی با فضای بیش از 10 هزار مترمربع در استان همدان در حال احداث است.

وی از برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت توسط جهاددانشگاهی یاد کرد و گفت: سالیانه بیش از 700 هزار نفر در دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت جهاددانشگاهی به عنوان آموزش عالی دوره می‌بینند.

کیا از آموزش‌های بدو استخدام توسط این نهاد انقلابی خبر داد و اظهار کرد: بدین منظور 13 هزار نفر برای گذراندن دوره‌های آموزشی جهاددانشگاهی ثبت‌نام کرده اند که تا کنون 6 هزار نفر دوره‌ها را گذرانده‌اند.

وی با بیان اینکه آموزش‌های جهاددانشگاهی به صورت کاملا استاندارد برگزار شده است، اضافه کرد: در آموزش‌ها هیچ‌گونه کوتاهی نشده و سختگیرانه‌ترین دوره‌ها در جهاد برگزار شده است.

 

مدیرکل دفتر نیازسنجی و پروژه یابی آموزش جهاددانشگاهی کشور تصریح کرد: دوره‌های مشابه برای کشور عراق برگزار شد و به گونه‌ای بود که افراد پس از دریافت آموزش‌ها در کشور خود مدرس این دوره‌ها شده‌اند.

 مدیرکل دفتر ارتقاء سلامت و خدمات بالینی معاونت پرستاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: کمک پرستاری در چارت رسمی بیمارستان‌ها قرار می‌گیرد.

دکتر ایرج نجاتیان گفت: جهاددانشگاهی همدان در برگزاری دوره کمک پرستاری تلاش زیادی کرده است و اظهار کرد: شکل‌گیری گروه جدید کمک پرستار خانواده بزرگ پرستاران را تقویت می‌کند.

وی با بیان اینکه شاید برای همه سوال باشد که چرا آموزش کمک پرستاری را آغاز کردیم؟، در پاسخ تصریح کرد: نظام سلامت، نظامی پویاست و بیش از سایر علوم موجود در جامعه نیاز به تغییرات و به‌روزرسانی دارد.

نجاتیان عنوان کرد: هر پنج سال یک‌بار دوره‌های تحصیلی پرستاری بازنگری و به‌روزرسانی می‌شود و علت آن هم سرعت ارتقاء و پیشرفتی است که در دانشگاه علوم پزشکی و رشته پرستاری وجود دارد.

وی با بیان اینکه طرح کمک پرستاری با حمایت وزیر بهداشت اجرا شد، اظهار کرد: در سطح غیرحرفه‌ای نیازمند نیرو بودیم که آن را توسط کمک پرستاران تکمیل کردیم.

نجاتیان با بیان اینکه نیروهای کمک پرستار پس از موفقیت در گذراندن دوره‌های آموزشی و آزمون و گزینش به صورت شرکتی وارد بیمارستان‌ها می‌شوند، تصریح کرد: به ازای هر چهار پرستار نیاز به یک کمک پرستار داریم.

وی عنوان کرد: فرصت اشتغال این افراد تنها در بیمارستان‌ها نیست و می‌توانند در سطوح دیگر مراکز بهداشت شهری و روستایی هم فعالیت کنند حتی این نیروهای آموزش دیده می‌توانند در مراقبت از بیماران در منزل فعالیت کرده و دست افراد غیرمتخصص را در این حوزه کوتاه کنند.

نجاتیان با بیان اینکه برخی از کشورها درخواست اعزام نیروی کمک پرستار را داده‌اند اما اولویت تأمین نیاز بیمارستان‌های داخل کشور است، گفت: شرح وظایف نیروهای کمک پرستار متناسب با مهارت‌هایی است که گذرانده‌اند اما کارگروهی تشکیل شده و به‌زودی شرح وظایفشان ابلاغ می‌شود هر چند تغییر چندانی نخواهد داشت.

وی تأکید کرد: این نیروها به صورت شرکتی مشغول به کار می‌شوند و با توجه به اینکه سطح آنها غیرحرفه‌ای است، شانس ورود به سیستم استخدامی علوم پزشکی را نخواهند داشت.

مدیرکل دفتر ارتقاء سلامت و خدمات بالینی معاونت پرستاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی یادآور شد: اولویت به‌کارگیری کمک پرستار در ببمارستان‌ها با نیروهای بومی است اما نیروهای زبده استان‌های دیگر را هم از دست نخواهیم داد.

فاطمه شیرانی، مدیر دفتر پرستاری دانشگاه علوم پزشکی همدان : از پایان یافتن نخستین دوره آموزشی کمک پرستاری توسط جهاددانشگاهی همدان ابراز خرسندی کرد، گفت: نخستین نیاز برآورده شدن خواسته‌های اولیه بیماران است چرا که برداشت آنان با توجه به برخی خدمات اولیه ارائه شده شکل می‌گیرد.

فاطمه شیرانی اظهار کرد: برقراری ارتباط با بیمار بسیار مهم است و به منظور کامل شدن زنجیره بین پزشک، پرستار و بیمار، نیاز به وجود کمک پرستار وجود داشت.

خانم دکتر سادات مداح، پیشکسوت پرستاری کشور گفت : برای جذب نیروهای کمک پرستاری به منظور ارائه خدمات بین بیمار و پرستار نیاز به ورود جهاددانشگاهی بود.

پیشکسوت پرستاری کشور اظهار داشت، در کنار اهمیت و ارزشمندی تخصص ارائه شده به بیماران، رفع نیاز اولیه آنان حرف نخست را می‌زند.

سادات مداح افزود: با توجه به نیاز به تربیت گروه عاقل و بالغ که با تحصیلات یکساله نیازهای اولیه مردم را برطرف کنند، برنامه کمک پرستاری آغاز شد.

وی با اشاره به اهمیت رفتار با انسان‌ها ابراز امیدواری کرد: تربیت‌شدگان برای ارائه خدمات اولیه در این کار ارزشمند موفق باشند و با بیماران مانوس باشند.

مادر پرستاری ایران از همه افرادی که برای بنیان نهادن این تفکر تلاش کردند، قدردانی کرد و گفت: برای جذب نیروهای کمک پرستاری به منظور ارائه خدمات بین بیمار و پرستار نیاز به ورود جهاددانشگاهی بود که معاون درمان و معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به این موضوع اعتماد کردند و با تزریق انرژی مضاعف به بدنه مجریان، برنامه اجرایی شد.

وی با ارائه توضیحاتی درباره آزمون‌های تئوری و بالینی برای کمک بهیاران یادآور شد: 1080 ساعت آموزش برای 30 شرح وظیفه به کمک پرستار ارائه شد اما موفقیت در این حوزه بستگی به تلاش افراد، درک درست از وظایف، استفاده از هوش هیجانی و به نوعی موقعیت‌شناسی است.

رئیس جهاددانشگاهی واحد استان همدان : استان همدان، آموزش مهارت آموزی نخستین گروه کمک پرستاری در کشور را به پایان رسانده است.

رئیس جهاددانشگاهی واحد همدان در ابتدای این مراسم گفت: از استان همدان 400 نفر برای گذراندن دوره آموزشی کمک پرستاری ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد 250 نفر مرد و 150 نفر زن بوده‌اند.

اکبر اسدی افزود: داوطلبان کمک پرستاری در فواصل زمانی مشخص و در قالب 10 گروه أموزشی ساماندهی شدند و آموزش‌های نظری را در جهاددانشگاهی و آموزش‌های عملی و بالینی را در بیمارستان‌ها گذراندند.

اسدی با بیان اینکه همدان از نظر ارزیابی کمی و کیفی برگزاری این دوره آموزشی به عنوان سومین استان در سطح کشور مطرح شده است، تصریح کرد: ارزیابی کیفی این دوره‌ها توسط دفتر مرکزی جهاددانشگاهی و دانشگاه علوم پزشکی انجام می‌شود و امیدواریم با این ارزیابی ها کمبودها برای برنامه‌های بعدی رفع شود.

وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی همدان همکاری خوبی با جهاددانشگاهی واحد استان داشته است، ابرازامیدواری کرد که خدمات ارائه شده بتواند در بیمارستان‌ها منشأ اثر قرار گیرد و تأکید کرد: استان همدان، آموزش مهارت آموزی نخستین گروه کمک پرستاری در کشور را به پایان رسانده است.

وی ضمن تقدیر از واگذاری این طرح به جهاددانشگاهی، از همه افرادی که در اجرای این برنامه مجموعه جهاددانشگاهی را یاری کردند، تشکر کرد و گفت: بسیاری از کشورهای دنیا به منظور رفع کمبود نیروی انسانی در کادر پرستاری مبادرت به تربیت نیروهای کمکی در قالب کمک پرستار کرده‌اند. و در کشورهای توسعه‌یافته دوره‌های آموزشی تربیت کمک‌پرستار با حداقل آموزش 60 تا 75 ساعت به صورت نظری و عملی و مابقی به صورت کار آموزشی برای مدت 9 ماه تا یک‌سال است.

اسدی یادآور شد: در ایران نیز تربیت کمک پرستار زیر نظر وزارت بهداشت و با همکاری مؤسساتی که صلاحیت تربیت کمک پرستاران را دارند از سال 94 آغاز شده است و فراگیران به مدت 300 ساعت به صورت نظری در سه ماه و بقیه به صورت کارآموزی برای مدت 9 ماه آموزش می‌بینند.

وی ادامه داد: این دوره مهارتی از سه بخش آموزش نظری، عملی و بالینی تشکیل شده و منتج به ارائه گواهینامه کمک پرستاری به فراگیران به مدت 300 ساعت به صورت نظری در سه ماه می‌شود و بقيه نيز به صورت کارآموزی برای مدت 9 ماه آموزش می‌بینند.

جهاد دانشگاهى مولود مبارك انقلاب است. "مقام معظم رهبری"

تنظیمات قالب پلاس

رنگ ها

برای هر رنگ ،پارامتری وجود دارد که در زیر آمده است :
Blue Red Oranges Green Purple Pink

بدنه ی قالب

رنگ پس زمینه
کد رنگ ها

عنوان قالب

رنگ پس زمینه
تصاویر پس زمینه

فوتر قالب

انتخاب منو
فونت گوگل
سایز فونت بدنه قالب
نوع فونت بدنه قالب
جهت نوشتاری