ثبت نام دوره ها

مقاله ها

دوره دستیاری دندانپزشکی (عمومی) :

هدف دوره: آشنایی علمی و حرفه ای افرادی که صرفا بصورت تجربی بعنوان دستیار کنار دندانپزشک مشغول بکار می باشند در جهت بهبود کارایی, ارتقاء دانش و رعایت نکات بهداشتی در ارتباط با این حرفه مدت دوره: 120 ساعت

پیش نیاز: داشتن حداقل مدرک دیپلم

ساختار دوره آموزشی : در کلینیک ها و مطب های دندانپزشکی دستیاران کنار دندانپزشک از اعضای تیم درمانی محسوب می شوند که وظیفه مهمی به عهده دارند، از جمله: شناخت و تسلط کامل بر وسایل و تجهیزات، مواد دندانپزشکی، روشهای درمانی، چگونگی کمک در درمان عمومی و تخصصی، اصول کامل نگهداری و استریلیزاسیون وسایل و نحوه ارتباط موثر با مراجعین دندانپزشکی و … . با توجه به این که دوره آموزش دستیار کنار دندانپزشک در جهت ایجاد قابلیت های فوق و ارتقاء سطح دانش و مهارت¬های عملی دستیاران نقش بسزایی دارد، جهاددانشگاهی علوم پزشکی همدان این دوره را طراحی و اجرا نموده است. این دوره شامل دو بخش تئوری و کارگاهی می باشد.کارآموزان محترم پس از طی دوره های تئوری و کارگاهی و کسب مهارتهای پایه , می توانند در کلینیکها و مطب های دندانپزشکی مشغول بکار شوند . در پایان دوره از فراگیران محترم امتحان تئوری و عملی صورت خواهد گرفت.

جهاد دانشگاهى مولود مبارك انقلاب است. "مقام معظم رهبری"

تنظیمات قالب پلاس

رنگ ها

برای هر رنگ ،پارامتری وجود دارد که در زیر آمده است :
Blue Red Oranges Green Purple Pink

بدنه ی قالب